گروه سلامت:بیماری قلبی یا تصلب شرایین قلبی یکی از بیماریهای جدی در افراد میانسال و سالمند است که در اثر تجمع پلاک در عروق کرونر ایجاد میشود.به گزارش برنا،عروق حالت صاف و کشسانی دارد و زمانی که پلاک بر روی دیوارههای داخلی جمع میشود، آنها را سفت و باریک میکند. همین ...
گروه سلامت: فیبر یک غذای جادویی است که فقط برای یبوست موثر نیست.؛ فیبر به کاهش کلسترول کمک کرده، خطر بیماری قلبی را کاهش میدهد و به کاهش بیماریهای دیگری مانند سرطان روده بزرگ کمک میکند.
۳۱ غذای پرفیبر مهم
عدس
حبوبات فیبر زیادی دارند. چربی کم، پروتئین بالا و پر ...
گروه سلامت:بیماری قلبی یا تصلب شرایین قلبی یکی از بیماریهای جدی در افراد میانسال و سالمند است. این بیماری در اثر تجمع پلاک در عروق کرونر ایجاد میشود. در حالی که باید در عروق خونی مقدار زیادی اکسیژن وجود داشته باشد، پلاک مانع از رسیدن اکسیژن به قلب میشود.
به گزار سلامت نیوز، عروق ...
گروه سلامت: تحقیقات جدید نشان می دهد که هندوانه ممکن است حتی بیشتر از آنچه قبلا تصور می شد مغذی باشد و به کاهش خطر بیماری قلبی کمک کند.به گزارش بهداشت نیوز، محققان دریافتند که شرکت کنندگان در مطالعه که هندوانه بیشتری میخوردند، مواد مغذی ضروری از جمله فیبر، پتاسیم و ویتامین C بیشتری دریافت می...
گروه علمی: به گفته محققان، عادات خوب خوابیدن با ریسک کمتر نارسایی قلبی مرتبط است.به گزارش بهداشت نیوز، بزرگسالانی که سالم ترین الگوی خواب را دارند یعنی سحرخیز هستند، ۷ تا ۸ ساعت در روز می خوابند و بی خوابی مداوم ندارند، خروپف نمی کنند یا در طول روز خواب آلودگی بیش ازحد ندارند، در مقایسه با افراد با ...
گروه سلامت: یک فوقتخصص قلب و عروق در همدان با اشاره به اینکه یکی از بیماری های شایع قلب و عروق بیماری تصلب شرایین یا آترواسکلروز است، گفت: فرآیند آترواسکلروز یا تصلب شرایین به ویژه سرخرگهای خونی را درگیر میکند به طوریکه در ابتدای این فرآیند مولکول های چربی بد یا LDL(لیپوپروتئین با ...
گروه علمی: یک مطالعه جدید نشان میدهد افرادی که در این ساعت میخوابند کمتر دچار بیماریهای قلبی عروقی میشوند.بیماری قلبی مهمترین علت مرگ در بین آمریکاییهاست. اما بر اساس پژوهشی که اخیرا در مجله European Heart Journal – Digital Health منتشر شده، رفتن به رختخواب ...
گروه علمی: محققان، رابطه بین چربی لبنیات و خطر بیماری قلبی را روی بیش از 43 هزار مرد و 87 هزار زن مورد مطالعه قرار دادند.اطلاعات بدست آمده طی چندین دهه به محققان اجازه داد تا افرادی که وارد مطالعه می شوند را از نظر عوامل مخدوشگر مطالعه مانند: مصرف سیگار، فعالیت بدنی بسیار کم و سایر عوامل اثرگذار بر ...
گروه علمی: متخصصان بیماریهای قلبی و عروقی در فرانسه هشدار میدهند که سبک زندگی زنان جوان میتواند آنها را در معرض ابتلا به این گروه از بیماریها قرار دهد.به گزارش ایسنا، این در حالی است که به گفته متخصصان هرچند خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی در میان زنان زیر ۳۵ سال رو ...
گروه علمی: باوجود پیشرفتهای گسترده در تکنولوژی پزشکی، همچنان خیلی از خانمها از ریسک فاکتورهای بیماری قلبی آگاه نیستند و حتی نمیدانند از چه زمانی باید غربالگری را شروع کنند. این کمبود آگاهی میتواند منجر به تأخیر در تشخیص و درمان شود و در نهایت مشکلات و عواقب جدی برای سلامتی ایجاد ...
گروه علمی:مصرف روزانه مقدار کمی آجیل خطر حمله قلبی و سکته مغزی را تا ۲۵ درصد کاهش میدهد.مطالعات جدید نشان میدهد که پژوهشگران در اسکاندیناوی دریافتهاند مصرف روزانه مقدار کمی آجیل و مغزها خطر حمله قلبی و سکته مغزی را تا ۲۵ درصد کاهش میدهد.
اگر روزی یک مشت، یعنی حدود ...
گروه علمی:مطالعات نشان میدهند بهطورکلی احتمال حوادث قلبی در زمان تعطیلات زیاد میشود و دلیل آن، تغییرات ناسالم در رژیم غذایی، مصرف زیاد غذاها، استرس ناشی از مشغلههای تعطیلات، فشارهای مالی و برنامهریزی برای سفر و تفریح است.
هرچند تعطیلات نوروز با مهمانیها ...
گروه علمی: تغییراتی که در چشمهای شما ایجاد میشود، مانند تاری دید، شناورهای چشمها و چشمهای خونآلود، میتواند نشان دهنده مشکلات سلامتی باشند.هنگامی که کاهش جریان خون ناشی از بیماری قلبی، معروف به ایسکمی، منجر به جریان خون ناکافی به چشم می شود و باعث مرگ سلول های شبکیه ...
گروه علمی: با افزایش سن، تا حدودی همهٔ ما بیشتر مستعد بیماریهای قلبی میشویم. اما ریسک فاکتور دقیق هر فردی متفاوت است که شامل ژنتیک او و عوامل اکتسابی میشود.به گزارش بهداشت نیوز، قلب چگونه کار میکند؟ قلب شما بسیار شبیه خانهتان است؛ با یک چهارچوب کامل میشود، لوله...
گروه علمی: نتایج یک مطالعه جدید انجام شده روی دادههای بیوبانک بریتانیا نشان میدهد با افزایش مصرف قندهای آزاد که به صورت طبیعی در عسل و آبمیوه وجود دارد، میتواند خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش دهد.
اصطلاح «قندهای آزاد» به نوع گلوکز، فروکتوز و ساکاروز ...
گروه علمی: نتایج یک مطالعه نشان داده است که مصرف برخی از مواد غذایی از گروه کربوهیدراتها در ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی موثر است. بیماریهای قلبی عروقی (CVD) عامل اصلی مرگ و میر در سراسر جهان هستند. در حالی که مطالعات قبلی ارتباط بین مصرف کربوهیدرات و بیماریهای قلبی عروقی را ...
گروه علمی: با افزایش سن، تا حدودی همهٔ ما بیشتر مستعد بیماریهای قلبی میشویم. اما ریسک فاکتور دقیق هر فردی متفاوت است که شامل ژنتیک او و عوامل اکتسابی میشود.به گزارش بهداشت نیوز ،قلب شما بسیار شبیه خانهتان است؛ با یک چهارچوب کامل میشود، لولهکشی و یک سیستم الکتریکی ...
گروه سلامت: ارتباط مستقیم غذا خوردن و سلامت و حتی زیبایی را بارها و بارها برایتان تشریح کرده ایم و خوب میدانید که چقدر آنچه می خورد و چگونه خوردن غذا، در سلامت و زیبایی جسم شما تاثیر دارد.زندگی تان پر مشغله که می شود، سخت است که برنامه ریزی دقیقی داشته باشید و بتوانید به موقع غذا بخورید، گاهی حتی ممکن ...
گروه علمی:یک مطالعه جدید نشان می دهد افرادی که در میانسالی دچار حمله قلبی یا سکته می شوند ممکن است در اوایل زندگی نیز دچار مشکلات حافظه و تفکر شوند. این مطالعه بر افرادی متمرکز بود که به بیماری قلبی عروقی زودرس مبتلا شده بودند. بیماری قلبی زودرس به بیماری قلبی، سکته مغزی یا بیماری شریان پا که قبل از ...
گروه علمی:تحقیقات نشان می دهد که پیاده روی بیش از ۶۰۰۰ قدم در روز می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را برای بزرگسالان مسن کاهش دهد.به گزارش مهر، مطالعه جدید محققان دانشگاه وندربیلت ایالت تنسی نشان میدهد که پیاده روی بین ۶۰۰۰ تا ۹۰۰۰ قدم در روز با خطر چشمگیر بیماری قلبی عروقی برای بزرگسالان ...